Uusia parannuksia terveystiedossa

Korjauksia keskiviikkona kukonlaulun kajahtaessa

Posted by Heikki Kupiainen/Oppikone on 31.05.2017 04:36:16

Terveystieto-sivusto on saanut jälleen päivityksiä. Aihevalitsimeen liittyen vielä huomattiin, että mikäli paljon aiheita on avattuna ja tämän jälkeen käyttäjä kävi toisella välilehdellä, palatesssa takaisin harjoitusvalikkoon aiheet saattoivat vielä mennä footerin taakse piiloon puunäkymän ensimmäisen renderöinnin päätteksi - joskin tämä korjautui kun käyttäjä klikkasi jonkin otsikon auki tai kiinni. Nyt tämä on joka tapauksessa korjattu lisäämällä footerin tarkistus jo heti puuvalikon ensirenderöimisen päätteeksi.

Myös mobiiliversiota kehitetään. Mobiiliversion kokonaisosaamistason näyttävä välilehti on nyt toteutettu. Se näyttää kahden desimaalin tarkkuudella, kuinka hyvin hallitset koko terveystiedon aiheiston!

Mobiiliversion esittelysivulla oli ongelmana, että teksti jäi joillakin päätelaitteilla ikävästi footerin alle. Tämä on nyt korjattu. Kehityksessä haasteellista on voida varmistaa, että sivusto näyttää hyvältä mahdollisimman monilla päätelaitteilla. Oppikone-sovelluksissa responsiivisuuteen (mukautumiseen eri päätelaitteisiin) on pyritty kiinnittämään aikaisempaa enemmän huomiota ottamalla asteittain käyttöön tätä helpottavia ratkaisuja, kuten Bootstrap-verkkosivupohjat. Tästä huolimatta parhaan tuloksen saamiseksi on sovellus kuitenkin aina testattava ja hiottava erikseen mahdollisimman monella päätelaitteella ja näyttökoolla. Pahoittelemme, että emme voi taata sovelluksen optimaalista toimintaa kaikissa mahdollisissa kännyköissä, tableteissa ja orientaatioissa (vertikaalinen / horisontaalinen).

Uuttera kehitystyö jatkuu!