Terveystieto.org linkittyi

Linkit artikkeleihin tekevät terveystieto.orgista suurenmoisen opiskeluresurssin.

Posted by Heikki Kupiainen/Oppikone on 24.06.2017 19:09:11

Terveystieto.org kehittyi jälleen!

Terveystiedon harjoitukset on nyt linkitetty asiantuntija-artikkeleihin. Kun käyttäjä vastaa kysymykseen, sovellus kertoo hänelle heti oikean vastauksen. Sovellus näyttää myös linkin jollekin ulkopuoliselle verkkosivustolle, jossa kyseisestä aiheesta kerrotaan lisää. Tämä mahdollistaa nopeasyklisen interaktiivisen oppimiskokemuksen, ja käyttäjä voi lukea harjoituksiin liittyvistä aiheista vielä lisää syventävää tietoa. Näin tarjoamme opiskelijalle kokonaisvaltaisen ja palkitsevan oppimiselämyksen terveystiedon aiheiden omaksumisessa. Terveystieto.org ei ole mikään pintaraapaisu - sivuston avulla tulet todelliseksi terveystiedon osaajaksi!

Terveystieto.orgin tarkoituksena ei siis ole simuloida mitään koetilannetta, vaan aidosti auttaa käyttäjä oppimaan terveystietoa. Sen vuoksi samoja kysymyksiä toistetaan niin kauan, kunnes käyttäjä on vastannut ainakin kerran oikein jokaiseen. Tieteellinen tutkimus vahvistaa, että toisto on keskeinen ihmisaivojen oppimismekanismi. Tämän tiesi vanha kansakin sanoessaan, että kertaus on opintojen äiti!

Juuri siitä syystä terveystieto.org ei hellitä, kunnes olet oppinut kaiken vaaditun terveystiedosta. Sovelluksen avulla käyttäjä voi seurata oman oppimisprosessinsa edistymistä numeraalisen tarkasti. Osaamisprosentti kertoo, kuinka hyvin hallitset terveystiedon aihealueen. Rekisteröityneet käyttäjät saavat myös osaamisprosessin tallennuksen, eli puunäkymä pitää käyttäjän puolesta kirjaa kunkin aiheen tämänhetkisestä osaamistasosta. Osaamistilanteen kirjanpito myös tallentuu järjestelmään, eli voit jatkaa aina siitä mihin jäit kirjatuessasi tunnuksilla uudestaan sovellukseen vaikkapa jonakin toisena päivänä.